روش های برنامه ریزی تولید
برنامهریزی و کنترل تولید به طور کامل بر پایه قالب قبل از طراحی استوار است و سعی میشود تمام فعالیتها / عملیات بر اساس برنامه تعیین شده اجرا و پیادهسازی شوند. برای این منظور، تمام عملیات باید به مناسبت و با نظارت نزدیک بر تمام واقعیتها اجرا شود تا زمان و هزینههای تعیین شده رعایت شود و باید بر اساس سیاستهای تعیین شده / توافق شده انجام شود.
هزینههای مربوط روش های برنامه ریزی تولید
هزینههای مربوط به تولید شامل هزینه داراییها، هزینه سرمایهگذاری در تأسیسات و هزینه کارگر است. هزینه داراییها شامل هزینه خرید و نگهداری تجهیزات و داراییهای دیگری است که برای تولید استفاده میشود، هزینه سرمایهگذاری در تأسیسات شامل هزینههای مربوط به ساخت و تجهیزات اصلی و تأسیساتی است که برای تولید استفاده میشود و هزینه کارگر شامل هزینههای مربوط به دستمزد، پاداش و سایر مزایایی است که به کارگران پرداخت میشود.
با به کارگیری برنامهریزی و کنترل تولید، میتوان هزینههای تولید را به حداقل رساند و تولید را با بهرهوری بیشتری انجام داد. در واقع، با بهینهسازی فرآیند تولید، میتوان توانایی رقابتی یک شرکت را در بازار افزایش داد و محصولات با کیفیت به مشتریان ارائه داد. به طور کلی، برنامهریزی و کنترل تولید به عنوان یکی از عمدهترین فعالیتهای مدیریت تولید، برای بهبود کارایی و بهرهوری در تولید، اهمیت بسیاری دارد. برنامهریزی و کنترل تولید شامل مراحل زیر است.
- پیشبینی تقاضای مشتریان برای محصولات و خدمات.
- پیش تهیه بودجه تولید.
- طراحی طرح فیزیکی اماکن.
- مشخص کردن نوع دستگاهها و تجهیزات.
- نیازهای تولید مناسب برای مواد خام، نیروی کار و دستگاهها.
- تهیه برنامه تولید مناسب.
- تأیید کمبود یا هر اضافهای از محصول نهایی.
- برنامههای آتی برای هر افزایش ناگهانی در تقاضای محصول تهیه میشود.
- نرخ و مقیاس تولید تنظیم میشود که باید به دورههای زمانی واقعی شکسته شود و زمان مشخص شده باید در مدت زمان مشخص انجام شود تا تولید به مرحله بعدی برسد.
موارد مرتبط:
خانه ، Microsoft Dynamic ، ERP ، برنامه ریزی تولید ، بهترین نرم افزار ERP